Al patrulea copil luat de ape la Sângeru este în continuare căutat. Pompierii au plâns când i-au scos frații din ape

Al patrulea copil luat de ape la Sângeru este în continuare căutat. Pompierii au plâns când i-au scos frații din ape © spynews.ro

Au trecut aproape două săptămâni de la tragedia de la Sângeru, acolo unde și-au pierdut viața trei copii, un al patrulea fiind dispărut. Pompierii au reluat căutările, în timp ce o mamă disperată abia își revine din șocul vieții.

Pe 31 mai, ploile torențiale din Sângeru, Prahova, au dus la o adevărată catastrofă. Apele s-au umflat, iar viitura puternică a smuls o casă din pământ și a luat mai mulți copii pe sus, cu tot cu pat.

Pompierii dezvăluie că au fost atât de afectați încât au plâns pentru fiecare copil scos mort dintre ape.

„După ce-au predat echipajelor de Salvare cadavrul fetiței de 3 ani pe care au găsit-o în stop cardiorespirator, cu mâl în gură și pentru care n-au mai putut face nimic, s-au retras și au început să plângă. A fost cumplit”, a mărturisit locotenent-colonel Gabriel Divoiu, de la Detașamentul de Pompieri Mizil al ISU Prahova, conform Observatorul Prahovean.

În urma tragediei, trei frați au murit: un bebeluș de 9 luni, o fată de 3 ani și un băiețel de 5 ani. Cel de-al patrulea copil, de 2 ani, este în continuare dat dispărut.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro