Pompieri trimiși la izolare, după ce au stins casa în flăcări a unei persoane aflate în carantină la domiciliu

Pompieri trimiși la izolare, după ce au stins casa în flăcări a unei persoane aflate în carantină la domiciliu © Arhivă

Clipe de panică în Vaslui! Un incendiu a izbucnit în Vaslui, la casa unei persoane aflată în izolare la domiciliu.

Proprietarul casei se întorsese de puțin timp din Italia, Bologna, motiv pentru care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 22 martie. Din păcate, un incendiu puternic a izbuncit, chiar în locuința acestuia.

Cauza incendiului a fost coșul de fum neizolat în condiții corespunzătoare.

Alertați, la fața locului au ajuns imediat salvatorii pentru a stinge flăcările. Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui s-a deplasat de urgență în localitatea Buda, comuna Oșești, județul Vaslui, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu ce a izbucnit la locuința unei persoane pentru care era dispusă izolarea la domiciliu de către Direcția de Sănătate Publică Vaslui.

După ce Pompierii au reușit să stingă flăcările, în urma analizei situației nou create, împreună cu reprezentanții DSP Vaslui s-a luat hotărârea de a fi izolați toți cei șase membri ai echipajului de salvatori într-o locație a inspectoratului. Aceasta decizie a fost luată ca măsură de protecție pentru familiile acestora, precum și pentru colegii de tură, ținând cont de faptul că vasluianul se afla în izolare la domiciliul.

În acest caz, Pompierii care au stins incendiul au fost luați  în evidență de către DSP Vaslui. Această instituție va dispune asupra momentului de scoatere din izolare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro