Postul de poliție din Ciocănești și trei autospeciale, distruse cu cazmaua de un localnic / FOTO

+2 click pentru
galerie

Postul de poliție din Ciocănești și trei autospeciale, distruse cu cazmaua de un localnic © calarasipress.ro

Postul de Poliție din localitatea Ciocănești, județul Călărași, dar și trei autospeciale au fost distruse cu cazmaua de un localnic certat cu legea, fiind cercetat în mai multe dosare.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Capitală a vandalizat sediul Poliției din Ciocănești, acolo unde locuiește de aproximativ cinci ani, de când i s-a pus interdicție de acces în București, dar și trei autospeciale, după ce oamenii legii nu i-au putut elibera legal un act de care acesta avea mare nevoie. 

Nervos, bărbatul, cercetat și pentru trafic de substanțe interzise, tâlhării și furturi, a ieșit din clădire, însă nu și-a văzut de drum. Orbit de furie, omul a distrus cu cazmaua sediul, dar și trei autospeciale ale poliției. Totul având loc chiar sub privirile oamenilor legii, care nu au intervenit, din motive necunoscute, până ce bărbatul nu s-a calmat.

Se pare că nervii bărbatului au la bază faptul că există posibilitate de a nu mai primi pensia specială. Și asta din cauza faptului că nu poate obține un act privind luare în spațiu, după ce sora sa, alături de care locuiește, a refuzat să mai facă acest lucru. 

”Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani a distrus cu un corp contondent geamurile a trei autospeciale de poliție ce se aflau parcate în fața Postului de Poliție Ciocănești. La fața locului sa deplasat o echipă operativă complexă au identificat și depistat rapid autorul, a fost sesizat parchetul și se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt", precizează IPJ Călărași, citat de calarasipress.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro