Poveste de dragoste cu iz penal în Iaşi. Doi tineri sunt acuzaţi de incest după ce au aflat că sunt fraţi

Poveste de dragoste cu iz penal în Iaşi. Doi tineri sunt acuzaţi de incest după ce au aflat că sunt fraţi

Doi tineri din Iaşi sunt acuzaţi de incest după ce au aflat cu surprindere că, de fapt, sunt fraţi de mamă, asta după ce s-au căsătorit şi au făcut şi un copil împreună.

Femeia în vărstâ de 32 de ani şi bărbatul de 38 au scăpat de închisoare, în urmă cu 10 ani, când a fost sesizat cazul. Ei au susţinut la vremea respectivă că nu au ştiut că au aceeaşi mamă.

Totuşi, relaţia dintre cei doi a continuat, chiar dacă certificatul de căsătorie a fost anulat. La nunta celor doi, singurul martor a fost chiar mama tinerilor.

În tot acest timp, cuplul a mai făcut patru copii, deşi au fost avertizaţi cu privire la relaţia lor ilegală.

Cei doi soţi au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, dar şi amendaţi cu câte 500 de lei pentru fals în declaraţii.

Ce spun vecinii despre cei doi soţi-fraţi

Deşi relaţia lor nu este văzută cu ochi buni de unii vecini, alţii declară că cei doi se poartă ca un cuplu normal, îşi îngrijesc copiii foarte bine şi muncesc pentru familie.

"Sunt impertinenţi, deci tu, soră cu frate, faci 5 copii de când legea a intervenit la primul copil. Atunci i-a condamnat 2 ani cu suspendare, dar să nu mai faci 2, 3, 4, al 5 lea. (...) Au fost judecaţi. El a fost lăsat la bunică-sa şi ea era pe un deal, se întâlneau.", a declarat indignată o vecină.

„Îs fraţi, au făcut un copil şi nu trebuia să mai facă. Cresc copiii, îi dă la şcoală, îs îmbrăcaţi.", „Îs fraţi, au făcut un copil şi nu trebuia să mai facă. Cresc copiii, îi dă la şcoală, îs îmbrăcaţi.”, "Sunt îngrijiți, merg la şcoală, îs colegi de şcoală cu copilul meu, învaţa destul de bine.  este o fată ok. El nu prea stă acasă. Munceşte, că trebuie să întreţină familia. Sunt 5 copii, cu doi adulţi, sunt 7 şi e normal să muncească.", au mai spus şi alţi vecini.

"Copiii sunt bine îngrijiți, merg la şcoală. O fetiţă este premiantă, are premiul doi la şcoală, la Mogoşeşti. Sunt înscrişi la medicul de familie, merg la şcoală, la grădiniţă. Ca şi părinţi, nu avem ce le reproşa.", a declarat Mariana Anton, secrtara primăriei Mogoşeşti.

Chemaţi din nou în judecată, după 10 ani de la primele acuzaţii

Două plângeri anonime pe numele celor doi auajuns pe masa autorităţilor, motiv pentru care tinerii au mers iar la audieri şi trimişi în judecată, pentru aceeaşi infracţiune de acum 10 ani, incest.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro