Poveste secretă despre doi luptători celebri / Ce i-a propus un sportiv de top unui uriaş de categoria grea!

+2 click pentru
galerie

Lumea sporturilor de contact este lovită de o adevărată undă de șoc după ce o discuție privată care a avut loc între doi luptători foarte cunoscuți a început să circule și a ajuns bârfa momentului printre vedetele ringului.

Scandalul a izbucnit după ce un fost practicant de lupte libere și greco-romane, extrem de cunoscut publicului din România, l-a provocat pe unul dintre luptătorii de kickbox aflați pe val după ce a legat mai multe victorii, atât în ring, cât și în cușca de MMA. Sportivul nu ar fi oferit un răspuns clar imediat, însă ar fi urmat o discuție, în particular, în care acesta i-ar fi cerut potențialului său adversar să-și facă, înainte, analizele de sânge care vizează boli grave, cu transmitere sexuală, pentru a evita o posibilă contaminare cu sângele acestuia, în ring.

Lupătorul și-ar fi justificat cererea prin aceea că ar fi auzit, despre bărbatul care l-a provocat, faptul că ar obișnui să întrețină relații sexuale neprotejate cu prostituate. În cele din urmă, discuția a rămas ca “în tren”, fapt care a condus la unele speculații, dar care au rămas neconfirmate. Cert este, însă, că meciul nu va mai avea loc, deși ar fi avut un potețial comercial uriaș.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro