Povestea de film a familiei lui Andrei, tânărul mort la Colectiv. Mama lui a adus pe lume o fetiță la 52 de ani! De ce este considerată „o minune”

Povestea de film a familiei lui Andrei, tânărul mort la Colectiv. Mama lui a adus pe lume o fetiță la 52 de ani! De ce este considerată „o minune” © arhivă

Puțini sunt cei care nu cunosc povestea fascinantă a familiei lui Andrei, tânărul de 29 de ani care și-a pierdut viața în incendiul de la clubul bucureștean Colectiv. Marcela și Dorin Bucă au devenit din nou părinți la doi ani de la trecerea în neființă a fiului. Ea avea 52 de ani, iar el, 56. De ce este considerată o minune venirea pe lume a micuței Andreea?

În anul 2015, Marcela și Dorin Bucă își pierdeau singurul fiu, Andrei, în vârstă de 29 de ani, în urma incendiului de la Colectiv. Doi ani mai târziu, pe lume a apărut Andreea, fiica soților Bucă. Atunci, Marcela avea 52 de ani, iar Dorin 56. 

Pe 30 martie 2017, când s-a născut Andreea Gabriela, soții Bucă au simțit din nou că trăiesc.

”Eu nu cred că eu, după acel accident, am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”, mărturisea Dorin Bucă pentru Antena3.

De ce este considerată o minune venirea pe lume a micuței

Marcela Bucă a născut prin cezariană, fără probleme, pe 30 martie 2017, la ora 22:30, ora la care a pornit incendiul din Colectiv. Nimic nu e o coincidență în ochii soților Bucă. 

Pentru că în jurul vârstei de 40 de ani, femeia mai are aproximativ 3% dintre ovocite cu care s-a născut, fiind insuficient pentru concepție, totul poate fi considerat un miracol! Marcela Bucă avea 52 de ani la acel moment, iar doar 0,01% din sarcinile naturale pot apărea după 47 de ani, conform totuldespremame.ro.

Bărbații însă, bărbații rămân fertili până la sfârșitul vieții, cu toate că apare riscul defectelor genetice.

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, spunea Dorin Bucă pentru un post tv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro