Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă! Victima s-a aruncat din maşina răpitorilor

+3 click pentru
galerie

România îi suflă în ceafă Mexicului la capitolul răpiri, graţie unor magistraţi mărinimoşi cu interlopii, care au prins un asemenea curaj, încât au ajuns să ia cu japca femeile chiar din casele lor, din braţele soţilor!

Alimpie-Ioan Copoceanu şi Răzvan-Ionel-Antonie Fica au fost arestaţi, joi, pentru că au răpit din propria casă o femeie de 26 de ani, după ce l-au călcat în picioare pe soţul acesteia, un cetăţean turc în vârstă de 34 de ani, care, la scurt timp, a alertat poliţia, indicând numele unuia dintre autori. Ca şi în cazul Caracal, poliţiştii nu au fost capabili nici să localizeze maşina, nici să o salveze pe femeia răpită. Aşa că interlopii Copoceanu şi Fica s-au plimbat cu femeia aproximativ 300 de kilometri, între localităţile Vărădia de Mureș, Deva, Timișoara, Lipova şi Arad. În Arad, în timp ce maşina era oprită la un semafor, într-o intersecţie aglomerată, victima interlopilor a sărit din autoturism şi a luat-o la fugă, cerând ajutorul trecătorilor.

„Tânăra ar fi reușit să scape, în dimineața zile de 12 noiembrie, într-o intersecție semaforizată de pe raza municipiului. Cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza localității Lipova, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal”, au anunţat reprezentanții IPJ Arad, mândri de rezultatele lor.

Magistraţii l-au lăsat liber

Culmea, unul dintre interlopi, Copoceanu, a comis fapta cu ajutorul procurorilor şi judecătorilor. Procurorii l-au achitat pe individ, anul trecut, într-un dosar de ameninţare, iar în urmă cu jumătate de an judecătorii l-au lăsat în libertate, deşi acesta a încercat să ucidă în bătaie doi tineri, împreună cu un complice. Aşa că, lăsat slobod printe oameni, Copoceanu a intrat peste o femeie în casă, i-a bătut crunt bărbatul şi a răpit-o, ca în filme.

Arestaţi pentru răpire

Abia acum, după ce a răpit-o pe tânără, judecătorii au catadicsit să elibereze pe numele lui Copoceanu un mandat de arestare. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COPOCEANU ALIMPIE-IOAN, şi inculpatul FICA RAZVAN-IONEL-ANTONIE, timp de 30 de zile, începând cu data de 14.11.2019, până la data de 13.12.2019, inclusiv. Respinge cereriile privind aplicarea măsurilor preventive constând în arestul la domiciliu sau controlul judiciar, sau controlul judiciar pe cauţiune”, au decis, joi seară, judecătorii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro