Povestea incredibilă a unei mame care a dispărut fără urmă, împreună cu fetiţa sa / Poliţia este în alertă de gradul zero!

+2 click pentru
galerie

O femeie de în vârstă de 31 de ani este căutată de poliţie, după ce a dispărut, în condiţii suspecte, împreună cu fetiţa sa.

Tânăra dispărută se numeşte Andreea Marcela Prisecaru (foto jos), fetiţa acesteia Gicuţa Mihaela, iar cea care a sesizat dispariţia a fost chiar sora femeii, care a alertat poliţia din judeţul Neamţ. Andreea Marcela Prisecaru are domiciliul în localitatea Pildeşti, însă locuia în municipiul Roman, în casa surorii sale. Aparent fără niciun motiv, luni, femeia a părăsit locuinţa, împreună cu fetiţa sa, iar din acel moment parcă a intrat în pământ. Suspectând că cele două ar putea ajunge victimele unor indivizi care le-au luat la ocazie, în maşină, sora tinerei a decis să anunţe poliţia. Conform anchetatorilor, femeia dispărută este blondă, cu ochi albaştri, are 1,75 m, 50 de kilograme, iar în momentul în care a dispărut avea părul prins în coadă şi purta o geacă roşie din fâş, jeanşi albaştri şi pantofi sport negri.

În urmă cu două săptămâni, IPJ Neamţ a fost sesizat cu privire la dispariţia unei fete de 12 ani. O femeie de 55 de ani, bona copilei, a alertat poliţia cu privire la faptul că minora Ana-Maria Moldoveanu, în vârstă de 12 de ani, din Piatra Neamț, a plecat de la școală în jurul orei 13.00 și, după terminarea orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu. Ea a fost găsită a doua zi, în scara unui bloc. Potrivit presei locale, fetiţa fusese lăsată în grija femeii de 55 de ani, iar părinţii au plecat în Marea Britanie, la muncă. Cu o zi înainte de dispariţie, fetiţa auzise că părinţii vor reveni în ţară – lucru care nu s-a întâmplat -, aşa că a plecat de la şcoală direct către apartamentul în care locuise cu părinţii, cu chirie, înainte ca aceştia să plece din ţară. În speranţa că îşi va vedea părinţii, s-a culcat în faţa uşii, unde a fost găsită de vecini.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro