Povestea un tânăr clujean vindecat de coronavirus. Ce le recomandă bărbatul românilor, chiar înainte de relaxarea restricțiilor: ”Am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul”

Povestea un tânăr clujean vindecat de coronavirus © Facebook

Un tânăr din Cluj Napoca, infectat și vindecat cu greu de noul coronavirus, vine cu un sfat extrem de important pentru români, acum, înainte de relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. 

Andrei Balint este un tânăr clujean care a stat 28 de zile în spital pentru a se vindeca de noul coronavirus. Tânărul a contactat noul virus la începutul lunii aprilie, pe data de 10 aprilie, atunci când a avut și primele simptome speficice coronavirusului. 

După patru zile de tratament primit de la medicul de familie, tot acesta a sugerat ca tânărului să i se efectueze un test pentru a vedea dacă a conctat sau nu coronavirusul. Din păcate, pe 16 aprilie, rezultatul a fost unul pozitiv, iar starea sa de sănătatea s-a înrăutățit de la o zi, la alta.

Pe data de 17 aprilie, Andrei a suferit o pneumonie severă, iar după trei zile a început procedura de respirație și balon cu oxigen.

Din fericire, după o luptă grea care a durat mai bine de două săptămâni, Andrei a început să își revină, iar după zece teste efectuate pentru coronavirus, rezultatul a ieșit negativ, iar clujeanul a putut să se întoarcă acasă, după ce a trăit una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale.

Acum, după ce a trecut de această etapă cu bine, Andrei le-a oferit tuturor celor care îl urmăresc în mediul online un sfat. Un sfat pe care să îl aplice zi de zi, dar mai ales acum, după data de 15 mai, când restricțiile impuse din cauza virusului se vor mai relaxa.  

”Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta. 

Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării. Aveți grijă de voi şi de cei dragi”, este mesajul pe care Andrei Balint l-a trimis tuturor românilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro