Povestea „Victimei 14”, un bărbat de 52 de ani din Suceava. Soția, asistentă medicală, l-a infectat fără să știe

Povestea „Victimei 14”, un bărbat de 52 de ani din Suceava. Soția, asistentă medicală, l-a infectat fără să știe © Arhivă

În Suceava, situația epidemiei de coroanvirus este îngrijorătoare. Numărul de infectări a explodat și tot acolo sunt și cele mai multe decese. Printre ele se numără și un bărbat de 52 de ani: a șasea victimă din județ și a 14-a la nivel național. În comunicatele oficiale - o statistică. Pentru soția lui, asistentă medicală la focarul Spitalul Județean Suceava, a fost un soț și tatăl unui copil rămas acum orfan de tată.

Bărbatul a murit din cauza noului coronavirus, pe care l-a contractat chiar de la soția lui. Asistentă medicală la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, nu știa că era bolnavă de COVID-19 atunci când se întorcea acasă, la familia ei, transmițând mai departe virusul care a decimat sistemul medical din Suceava.

Suferea de obezitate, una dintre afecțiunile care l-au situat în categoria de risc mai ridicat în fața unei infectări cu coronavirus.

„A fost înregistrat decesul cu numărul 14. Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după-amiază. Bărbatul suferea de obezitate”, a anunțat Grupul de Comunciare Strategică.

Soția lui a făcut declarații

Soția bărbatului, asistentă medicală, a scăpat cu viață din lupta cu coronavirusul. Nu știa că era bolnavă de COVID-19 atunci când s-a întors acasă și și-a infectat soțul.

„Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu a murit. Vreau să plec. Să rezolve lucrurile la tribunal. Soțul meu nu era așa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a declarat femeia, pentru Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro