Premierul Ludovic Orban, anunț important despre purtarea măștilor după 15 mai. „Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune”

Premierul Ludovic Orban, anunț important despre purtarea măștilor după 15 mai. „Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune” © Facebook

Ludovic Orban a transmis că purtarea măștilor de protecție va deveni obligatorie după data de 15 mai. Această măsură trebuie respectată în spațiile publice sau în mijloacele de transport. În caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni pentru cei care se abat de la regulă.

Premierul a declarat că în timp vor exista sancțiuni pentru cei care nu respectă măsura privitoare la purtarea măștilor de protecție. Totodată, Ludovic Orban a transmis că cetățenii trebuie mai întâi să se învețe cu această regulă.

„Cu siguranţă va exista în timp o sancţiune, dar cred că lucrurile trebuie să se dezvolte gradual. Nu trebuie să ne apucăm să sancţionăm oamenii. Trebuie ca oamenii să se înveţe cu purtatul măştii. Trebuie ca oamenii să aibă măşti la ei. De asemenea, şi angajatorii să asigure măşti pentru personal”, a transmis Ludovic Orban la Digi 24.

Ludovic Orban, despre reluarea transportului aerian

Premierul a declarat în această seară că reluarea transportului aerian este foarte importantă, fapt pentru care la nivel european există o dezbatere privind acest subiect.

„Decizia de deschidere pe transportul aerian, cel puţin, este o decizie care trebuie să se ia la nivel european. Există o dezbatere la nivel european privitoare la modalitatea de reluare a transportului aerian. Noi suntem parte în această dezbatere şi vom ţine cont de punctele de vedere care vor fi exprimate şi de deciziile care se vor lua la nivel european”, a spus premierul la Digi 24.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro