Premoniţie cutremurătoare în cazul Flaviei, tânăra care a murit înecată în cadă! S-a întâmplat în urmă cu doi ani

+2 click pentru
galerie

Premoniţie cutremurătoare în cazul Flaviei, tânăra care a murit înecată în cadă! S-a întâmplat în urmă cu doi ani © Facebook

Ies la iveală detalii şocante în cazul tinerei de 24 de ani găsită moartă în cadă, după ce s-a lovit la cap şi s-a înecat. În urmă cu doi ani, Flavia pare că şi-a prevestit sfârşitul. 

Descoperirea macabră a fost făcută miercuri, 15 mai, de iubitul tinerei. Fata a fost sunată de iubit în jurul orei 15:00 şi, pentru că nu a răspuns, bărbatul s-a dus acasă. Când a intrat în baie, a avut un şoc. Flavia zăcea fără suflare, în cadă. 

În iulie 2017, Flavia Ioana s-a pozat lângă un râu. Părea liniştită şi relaxată. A păstrat acea fotografie la coperta profilului de Facebook, până în ziua morţii. Acum, apropiaţii ei sunt îngroziţi şi cred că a fost o premoniţie cutremurătoare. 

Poliţiştii au stabilit că a murit înecată în cadă şi există suspiciunea că se afla în stare de inconştienţă din cauza consumului de droguri. Concluzia medicului legist este că tânăra de 24 de ani a murit prin înecare, după ce a alunecat şi s-a lovit la ceafă de marginea căzii. 

Tânăra de 24 de ani va fi înmormântată sâmbătă, 18 mai, în satul Strei-Săcel, Călan. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro