Preot din Vaslui, ameninţat că fetiţa lui de 11 ani va fi violată şi că-i va lua foc biserica

Preot din Vaslui, ameninţat că fetiţa lui de 11 ani va fi violată şi că-i va lua foc biserica © Twitter

Preotul Marin Tudorică, secretarul eparhial al Episcopiei Huşilor, a trecut prin clipe de groază! Bărbatul a fost ameninţat de un recidivist din Videle, Teleorman, că îi va da foc la biserică şi că fiica lui în vârstă de 11 ani va fi violată!

Un recidivist din Videle, Teleorman a fost condamnat de judecători la 1 an şi 11 luni de închisoare cu executare pentru ameninţarea şi hărţuirea unui preot şi a familiei acestuia.

”Instanţa are în vedere şi impactul social puternic al faptelor săvârşite de inculpat, având în vedere că persoana vătămată Tudorică Marin are calit atea de preot iar faptele s-au comis în timpul efectuării unor servicii religioase, de faţă cu un număr mare de enoriaşi, iar cea de-a doua persoană vătămată este fiica preotului în vârstă de doar 11 ani, pe care inculpatul a ameninţat-o că o va viola, aspecte care sporesc gravitatea faptelor şi periculozitatea socială a inculpatului”, se arată în motivarea sentinţei.

Cum s-a petrecut totul? Ei bine, Marcel Cătălin Gheorghiu, în vârstă de 28 de ani, originar din Videle, cu antecedente penale, locuia într-un imobil din apropierea bisericii. Familia lui Marcel Cătălin Gheorghiu a fost evacuată din imobilul primăriei şi mutată într-o altă locuinţă socială. 

Doar că, Gheorghiu se învăţase să meargă frecvent prin preajma bisericii, acolo unde consuma alcool, provoca scandal şi îi deranja pe enoriaşi. Chiar şi după ce au intervenit oamenii legii, bărbatul de 28 de ani a continuat să aibă un comportament violent, conform Adevărul.

Preotul Marin Tudorică a fost urmărit timp de aproape trei săptămâni de Marcel Cătălin Gheorghiu, ameninţat şi înjurat. Preotul a depus plângere împotriva agresorului după ce acesta a spus c-o va viola pe fiica lui Tudorică în vârstă de 11 ani şi că va incendia biserica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro