Preot, reţinut după ce a lovit intenţionat un pieton pe trecere. Tentativa de omor, surprinsă pe camere

Preot, reţinut după ce a lovit intenţionat un pieton pe trecere. VIDEO-ul tentativei de omor © captură youtube

Preotul a fost reţinut în arest la domiciliu sub acuzaţia unei tentative de omor după ce a lovit cu maşina un bărbat ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. 

Preotul, Ştefan Ion T. a făcut apel după ce, pe data de 2 octombrie, Tribunalul Argeş a hotărât arestarea lui preventivă pe o perioadă de 30 de zile. După câteva zile, pe 8 octombrie, instanţa i-a acceptat apelul, acesta fiind trimis în arest la domiciliu. "(...) Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08 octombrie 2019. În baza dispoziţiilor art.221 alin.1 Cod procedură penală impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte (...) fără permisiunea organului judiciar competent", a anunţat Curtea de Apel Piteşti.

Incidentul s-a produs la începutul lunii curente, după o ceartă între şofer şi pieton, cel din urmă acuzându-l pe preot că nu a oprit la trecere.

Camerele de supraveghere au surprins imagini cum preotul îl loveşte pe bărbatul în vârstă de 33 de ani după un schimb de replici acide. În urma loviturii, pietonul a suferit diferite traumatisme la cap şi la picioare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro