Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., ajutat de judecători să-şi abuzeze sexual propria fiică / Detalii neştiute din dosarul de pedofilie

+4 click pentru
galerie

Acuzat de pedofilie, Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., a fost ajutat să stea printre copii chiar de către judecători.

Cazul preşedintelui Asociaţiei T.A.T.A., marele luptător pentru apărarea drepturile tăticilor de pretutindeni care în timpul liber îşi abuza sexual fiica vitregă de 10 anişori, scoate la iveală amănunte incredibile. Bogdan Drăghici este, conform documentelor oficiale, şi mediator autorizat de Ministerul Justiţiei. Adică Ministerul Justiţiei i-a dat avizul să intre în contact cu minori şi, mai mult, judecătorii au şi trimis-o la plimbare pe fetiţa abuzată, lăsându-l pe Drăghici să-şi facă de cap cu minora. Astfel, în timp ce un dereglat abuza sexual copii, figura ca fiind în deplinătatea facultăţilor mintale, în documentele Ministerului Justiţiei, fiindcă, potrivit legii, mediatorii sunt obligaţi să prezinte, pentru obţinere avizului, mai multe documente, printre care şi „adeverinţă medicală cu menţiunea Apt pentru profesia de mediator, eliberată de medicul de medicina muncii sau, după caz, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea Clinic Sănătos şi precizarea că include şi un examen efectuat de un medic specialist în psihiatrie, în termen de valabilitate (trei luni) la data depunerii cererii la Consiliul de Mediere”.

Mai mult, judecătorii au decis şi tergiversarea unui dosar în care mama victimei socilitase ordin de protecţie. Astfel, în dosarul deschis în luna iulie, magistraţii au stabilit ca „şedinţa de urgenţă” să aibă loc în septembrie. Şi, fiindcă mama victimei a avut tupeul să solicite urgentarea, judecătorii i-au respins cererea, lăsându-l, astfel, pe Bogdan Drăghici să mai profite puţin de fiica vitregă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro