Prețul unui platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a-ți face pofta în localul deținut de celebrul afacerist
Publicat pe 03.04.2024 la 14:08 Actualizat pe 03.04.2024 la 14:08
Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, acesta devenit rapid influent datorită celebrelor sale restaurante de tip seafood. Iată cât costă un platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar!
- Prețul unui platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar
- Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a-ți face pofta în localul deținut de celebrul afacerist
De când restaurantele sale au devenit cunoscute în România, Pescobar a intrat rapid în lumea celor influenți. Ei bine, acesta deține un lanț cunoscut de localuri în mai multe orașe din țară, iar oamenii se îngrămădesc să prindă un loc la renumitul sau restaurant.
Prețul unui platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar
Taverna Racilor se numără printre cele mai influente restaurante de la noi din țară, deținute de Pescobar. Localurile omului de afacere se bucură de un succes uriaș, astfel că preparatele de tip seafood adună zilnic aici persoane din toate zonele acestei țări și chiar și străini.
Cu toate acestea, însă, celebrele localuri ale lui Pescobar au fost închise pentru o perioadă de cel puțin șase luni, după ce inspectorii ANPC au găsite mai multe nereguli.
Totuși, pofticiosii trebuie să știe că tariful pentru cele mai cunsocute preparate vândute în restaurantele lui Pescobar pot avea tarife mari.
Potrivit listei de prețuri, un platou cu fructe de mare pentru patru la Taverna Racilor depășește 600 de lei. Concret, pe platou se găsesc tentacule calamar 1000g, Raci 1000g, Calamar 1000g, Creveți 1000g, Scoici 1000g, Carne midii 200g, dar și o sticlă de vin, ce se potrivea perfect cu preparatele.
Cât costa porția de mâncare la Tavernă
În schimb, cel mai scump preparat din meniu este Platoul Paul’s Seafood, de 4500g. Acest platou ajunge la prețul de 631 de lei și pe el se găsesc o diversitate de fructe de mare: fritto mișto fructe de mare 500g, Scoici 500g, Creveți 450g, Homar 400g, Doradă 800g (Binecuvântată de la muntele Athos), Tentacule Calamar 400g, Caracatița 300g, Carne Midii 200g, precum și o sticlă de vin.
De asemenea, potficiosii trebuie să știe că pot alege dintr-o varietate de preparae din meniul celebrului local. Astfel, pentru porție de creveți pe pat de cartofi trebuie să scoți din buzunar 61 de lei, în timp ce o porție simplă de creveți ajunge la 57 de lei.