Prietenii lui Dan, tânărul de 27 de ani care a murit de Revelion, sunt în stare de șoc. ''Un suflet mare s-a ridicat la Cer''

Prietenii lui Dan, tânărul de 27 de ani care a murit de Revelion, sunt în stare de șoc. ''Un suflet mare s-a ridicat la Cer'' © Facebook

Vestea că Ioan Dan Brata a murit chiar în noaptea de Revelion i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut, oamenii având doar cuvinte de laudă la dresa sa.

Tânărul de 27 de ani era un băiat bun și sufletist. Toți cei care l-au cunoscut au avut doar cuvinte de laudă despre el, precizând că Dan le-a fost sprijin de fiecare dată când au avut nevoie.

Noaptea de marți spre miercuri, la trecerea în Noul An, trebuia să fie una superbă pentru Dan, care voia să petreacă alături de prietenii lui. Acesta nu a putut ajunge de la începutul petrecerii, astfel că în jurul orei 21.00, marți seara, se grăbea să ajungă cât mai repede la pensiune în care avea să petreacă.

Din cauza vitezei, Dan a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Din cauză că nu purta centură, iar impactul a fost foarte puternic, tânărul a fost aruncat din autovehicul și s-a lovit la cap. În zona în care s-a produs accidentul se afla o cabană în care petreceau mai mulți medici din Germania. După ce au auzit bubuitura cauzată de accident, oamenii au ieșit afară și chiar au vrut să-i acorde primul ajutor, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Prietenii lui Dan sunt în stare de șoc și nu pot să-și revină în urma veștii primite în ultimele ore ale lui 2019. Amicii săi au transmis un mesaj extrem de emoționant de condoleanțe, în care îl plâng pe cel care le-a fost bun prieten și care îi va veghea acum de Sus.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleanţe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au scris prietenii pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro