Prima reacție a ”regizorului” scandalului din fața unui supermarket din Capitală: ”Noi am vrut să facem niște interviuri”

Prima reacție a ”regizorului” scandalului din fața unui supermarket din Capitală © Captura video

Conflictul de porporții din fața unui supermarket din Capitală a luat o nouă întorsătură. După ce cuplul conflictual a fost amendat, acum ”regizorul” scandalului a avut o primă reacție, nu înainte ca oamenii legii, prezenți la fața locului, să fie anchetați de superiori. 

Un scandal uriaș a avut loc în fața unui supermarket din Capitală, din cauza faptului că doi soți nu au fost de acord să li se verifice temperatura înainte de a intra în magazin. 

De aici și până la un adevărat conflict, care a ajuns imediat viral, a mai fost doar un pas. Acum, după ce cei doi soți au fost a amendați cu suma de 4.000 de lei, ”regizorul” scandalului a avut și el o primă reacție. 

Bărbatul care a jucat două roluri în scandalul momentului, ”regizor-cameraman”, a declarat faptul că nu își dorea să se ajungă la cele întâmplate. Ei aveau un alt plan, care însă a luat o întorsătură neașteptată. 

”Noi am vrut să surprindem acest fenomen al termoscanării după care să facem niște interviuri pe stradă. Lucrurile s-au dus în direcția în care s-a dus. Nu am dorit nicio secundă să facem toată nebunia aia”, a spus ”regizorul-cameraman” George Adamescu, conform observator.tv.

Reacția bărbatului a venit după ce conflictul lor cu oamenii legii a scandalizat întreaga Românie și, mai ales, după ce polițiștii care au intervenit la fața locului, în urma unui apel la 112, au fost anunțați că vor si anchetați de superiori pentru purtarea lor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro