Primarul localităţii vâlcene, unde o tânără de 24 de ani s-a sinucis, trage un semnal de alarmă! "Faceţi tot ce vă stă în puteri să vă vedeţi mereu copiii fericiţi"

Primarul localităţii vâlcene, unde o tânără de 24 de ani s-a sinucis, trage un semnal de alarmă! "Faceţi tot ce vă stă în puteri să vă vedeţi mereu copiii fericiţi"

Primarul localităţii Păuşeşti-Otăsău (judeţul Vâlcea) încearcă să tragă un semnal de alarmă, pe contul personal de Facebook, după sinuciderea Catrinei Diana, privind depresiile cu care se pot confrunta şi alţi copiii din localitate.

Catrina Diana, în vârstă de 24 de ani s-a sinucis, ieri, fiind împinsă la acest gest extrem de către depresie. Doar ce îşi dăduse demisia de la banca în care lucra, după ce şefii au terminat-o psihic, aşa cum povestea apropiaţilor. Toată ziua s-a comportat normal, fără să dea de bănuit ce avea să facă. Tânăra a ales să se spânzure! 

Afectat de această tragedie, Cătălin Avan, primarul localităţii Păuşeşti-Otăsău încearcă să tragă un semnal de alarmă, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, ca astfel de întâmplări să nu se mai repete vreodată.

Depresia…Dragi parinti, dragi dascali, o spun de cativa ani public, faceti tot ce va sta in puteri sa vedeti mereu copii fericiti la scoala si acasa! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Incercati va rog din suflet, sa priviti mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Exista in sufletul nostru, un colt unde ne simtim tot copil!! Orice asemenea trauma in copilaria lor, poate deveni mai tarziu o drama! In ceea ce mA priveste, azi am discutat si am hotarat cu directorul Scolii Gimnaziale Pausesti, sa propunem Consiliului Local Pausesti, la prima sedinta, alocarea sumelor necesare, pentru achizitia in conditiile legii, a seviciilor de consultanta de psihologie pentru copii nostri din Pausesti“, a postat Catalin Avan, primarul localitatii, pe Facebook.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest