Primele declaraţii ale brunetei sexy care îl face fericit pe Culiţă Sterp! Ce spune bomba sexy despre artist!

+7 click pentru
galerie

Bruneta focoasă care i-a adus zâmbetul pe buze lui Culiţă Sterp a vorbit, pentru prima dată, despre relaţia cu artistul.

"Combinată" de fanii lui Culiţă Sterp cu artistul, după ce a apărut în câteva fotografii alături de acesta, Mihaela Pop a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că nu a avut curajul să spună adevărul. "Avem doar trei poze împreună. Îl cunosc pe om, este normal să am poze cu el. (...) Dar toată lumea îmi sare în cap...", a declarat bruneta, pentru SPYNEWS, lăsând să se înţeleagă faptul că are doar o relaţie de amiciţie cu artistul, dar că nu a avut puterea să nege public zvonurile lansate de fanii lui Culiţă Sterp.

De altfel, speculaţiile legate de presupusa relaţie amoroasă au fost alimentate chiar de brunetă, la finele anului trecut, când a apărut în câteva poze alături de Culiţă Sterp. Culiţă Sterp a pozat de câteva ori cu zâmbetul pe buze alături de Mihaela, iar oamenii au scris o mulţime de comentarii cu întrebări, la care bruneta a răspuns, fără să nege faptul că ea şi Culiţă ar avea o relaţie de iubire. "Eşti foarte frumoasă să ai grijă de frumosul de lângă tine poate o să avem surprize frumoase? Ce pereche frumoasă, vă stă bine împreună / Un cuplu superb, Culiță să nu o pierzi pe această fată frumoasă", sunt câteva dintre comentariile primite de Mihaela. "Mulțumesc tare mult!", a scris Mihaela, după ce a fost felicitată pentru relaţia cu Culiţă Sterp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro