Primele declarații ale colonelului Daniel Derioiu, după ce a preluat conducerea Spitalului Suceava: „Muncim de dimineața până seara”

Primele declarații ale colonelului Daniel Derioiu, după ce a preluat conducerea Spitalului Suceava: „Muncim de dimineața până seara” © arhivă

Primele declarații ale colonelului Daniel Derioiu, noul director al Spitalului Suceava, au apărut sub forma unui interviu publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale. Colonelul are de gând să ajute populația să depășească această perioadă grea! 

Noul director al Spitalului Suceava, colonelul Daniel Derioiu, a explicat, într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a MApN că dorește ca, în perioada în care este detașat la Suceava, să ajute populația să depășească criza Covid-19.

„Am primit această veste și ordinul de a mă deplasa în sprijinul populației din Suceava și cu emoție și cu dorința de a da tot ce e mai bun din mine și din experiența pe care am acumulat-o în aceste misiuni și exerciții în coaliția nord-atlantică, pentru a ajuta populația locală, care este greu încercată și pe semenii mei medici care au fost supuși la încercări cumplite pe perioada aceasta” , a declarat colonelul Daniel Derioiu.

De această dorință este motivat! Colonelul Daniel Derioiu a precizat că, el și echipa sa, muncesc de dimineața până seara pentru ca spitalul să redevină funcțional și sucevenilor să nu le fie amăgite așteptările.

„Rezistăm, deocamdată suntem bine, suntem plini de adrenalină, muncim de dimineața până seara târziu în aceste combinezoane de protecție pe care le purtăm pentru a fi protejați în mediul contaminat. Urmează acum să intrăm în zona secțiilor care găzduiesc pacienți contagioși, să facem recunoașteri pentru noi circuite epidemiologice, pentru a implementa aceste circuite în cursul zilei de astăzi.

Din tura următoare dorim să facem ca acest spital să redevină funcțional, pentru că pacienții și sucevenii se uită la noi cu speranță și nu dorim să le amăgim așteptările”, a precizat noul manager al Spitalului Județean Suceava.

În această luptă împotriva Covid-19, Daniel Derioiu se gândește zilnic la familia sa.

„Am lăsat acasă o familie minunată, o fiică și pe soția mea, care sper că sunt bine și pe această cale le transmit cele mai bune gânduri și dragostea mea imensă”, a adăugat medicul militar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro