Primele declarații ale senatorului infectat cu coronavirus: "Boala poate lovi când nu te aștepți"

Primele declarații ale senatorului infectat cu coronavirus: "Boala poate lovi când nu te aștepți" © facebook

Senatorul PNL, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, însă abia astăzi a recunoscut acest lucru.

Inițal, senatorul nu a dorit să recunoască faptul că a contractat virusul, spunând că suferă de o simplă răceală.

"Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă (...) Sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus.", spunea Vergil Chițac în urmă cu doar o zi.

Ulterior, s-a aflat că senatorul este infectat cu COVID-19, după ce colegii săi au tras un semnal de alarmă în acest sens.

"Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. (...) Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. (...) Pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent.", a mai spus senatorul PNL.

Mesajul senatorului infectat cu noul coronavirus

Atăzi, după ce cazul a fost făcut oficial, Vergil Chițac a postat un mesaj pe contul lui de Facebook, în care mărturisește infectarea lui, dar și a familiei sale, cu noul coronavirus.

"Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.", spune senatorul Chițac în postarea sa.

Mai mult, Vergil Chițac a ținut mulțumească susținătorilor săi, deși acțiunile sale sunt blamate de unii oameni.

"Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți.", mai adaugă senatorul.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro