Primele imagini cu liderul grupării Sportivilor în libertate / Cum a fost primit Radu Roşca de “săgeţile” lui!

+5 click pentru
galerie

Eliberat din închisoare, unul dintre cei mai temuți lideri interlopi din București a fost primit ca un adevărat șef de mafie de membrii grupării pe care a condus-o ani la rând. “Bine ai venit acasă, forța noastră!”, i-au transmis locotenenții săi.

Închis de la sfârșitul anului 2017 după ce a fost condamnat în “dosarul Clanurilor”, Radu Roșca a revenit în cartierul bucureștean Berceni, unde ani la rând, s-a impus drept unul dintre șefii temutei grupări a Sportivilor. Potrivit unor surse din anturajul liderului interlop, Roșca a sărbătorit evenimentul la un hotel din sectorul 5, care aparține unui prieten. De la petrecere nu au lipsit nici Mircea Nebunu și fratele său, Vali, considerați de mulți drept noii șefi ai Sportivilor.

O parte dintre participanții la eveniment au făcut și o poză de grup, care a fost apoi postată pe un site de socializare. De altfel, revenirea lui Roșca este de bun augur pentru Mircea Nebunu, care, momentan, are nevoie de aliați puternici în contextul mai multor conflicte care au avut loc, în ultimele luni, în sânul grupării, dar și ca urmare a unui război sângeros cu membrii clanului Ștoacă.

În acest sens, un bărbat a fost deja înjunghiat de către Lala Piscureanu, unul dintre locotetenții lui Mircea Nebunu, după o bătaie ca în filme, în timpul căreia s-ar fi folosit inclusiv arme de foc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro