UPDATE / Un nou deces de coronavirus în România, după ce a mai fost înregistrat un caz în această dimineață

Primul deces de coronavirus din România! © arhiva

UPDATE 13:00 / Încă un deces a avut loc în România din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 2! 

Al doilea deces din România din cauza coronaviruslui a fost înregistrat în urmă cu puțin timp. Este vorba despre un pacient de 74 de ani, internat în București și transferat de la Spitalul Universitar. Acestea suferea de o boală cronică și se afla în dializă. 

Știre inițială

În această dimineață a fost confirmat primul deces din cauza coronavirusului, în România!

Primul caz de deces din România din cauza coronavirusului a fost înregistrat în această dimineață. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 18 martie. Acesta a fost internat la Spitalul din Filiși, iar după ce starea lui s-a agravat, acesta a fost tranferat la Spitalul din Craiova. 

Pacientul suferea de mai multe boli grave, o boală cu care se lupta de mai mult timp care în acest moment se afla în stare terminală. Contaminarea cu virusul ucigaș i-a grăbit decesul.

„Pacientul avea afecţiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, au mai transmis reprezentanţii Grupul de Comunicare Strategică.

Sâmbătă, 21 martie, la ora 13:00 GSP a anunțat că în România sunt confirmate 367 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea 52 au fost declarate vindecate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro