Primul mall din Capitală care își va închide ușile până pe 16 aprilie. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Primul mall din Capitală care își va închide ușile până pe 16 aprilie. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp © arhiva

Băneasa Shopping City este primul mall din țară care își va închide ușile începând cu data de 23 martie, până pe 16 aprilie. 

La inițiativă proprie, mall-ul Băneasa Shopping City din Capitală, își va opri temporar activitatea începând cu 23 martie până pe 16 aprilie. 

Centrul comercial devine primul mall din România care își întrerupe voluntar activiatea în contextul pandemiei de coronavirus din țara noastră

”Băneasa Shopping City, angajaţii retailerilor precum şi echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm şi a cărei siguranţă şi sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, spune Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City.

Mai mult, oficialii mall-ului spus că au decis să ia această decizie pentru a preveni răspândirea virusului între angajați, dar și între clienții centrului comercial.

“Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată” , au spus aceștia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro