“Prinţul silicoanelor”, încă o lovitură pentru familia pacientei pe care a ucis-o! Miza: un sfert de milion de euro!

+2 click pentru
galerie

Condamnat pentru uciderea unei paciente pe care a operat-o ilegal, celebrul estetician Kasem dă încă o lovitură familiei îndoliate.

Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, alias “Prinţul silicoanelor”, a atacat, recent, sentinţa prin care judecătorii au dispus executarea silită, pentru a plăti aproape un sfert de milion de euro cu titlu de despăgubiri morale familiei pe care a distrus-o. În încercarea disperată de a fenta legea, medicul condamnat la patru ani de puşcărie cu executare a deschis procesul tocmai din Emiratele Arabe Unite, acolo unde s-a refugiat de ceva timp, pentru a nu ajunge după gratii. Primul termen nu a fost încă stabilit, însă, cel mai probabil, nu va face decât să amâne momentul executării silite, întrucât o instanţă i-a respins deja cererea. “Respinge contestaţia la executare formulată de către contestatorul ABU BAKR KASEM MOHD JAMIL NASER în contradictoriu cu intimaţii SADOVEANU GHIORGHE, SADOVEANU MIHAI CRISTIAN şi SADOVEANU ION, ca tardivă. Obligă contestatorul la plata în favoarea BEJA DORINA GONŢ, LUCIAN GONŢ ŞI MARIAN PANAIT a sumei de 1549,38 lei, reprezentând contravaloare copie dosar de executare. Obligă contestatorul la plata cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat în cuantum de 1190 lei, în favoarea intimaţilor. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Buftea”, au decis magistraţii, la fond.

Lina Sadoveanu, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operaţie, în ianurie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită. După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar tatăl "Prinţului silicoanelor" i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor, la operaţie urmând să participe şi fiul său, specializat în acest tip de intervenţii. Nimic mai fals! Kasem era medic rezident, şi nu specialist. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. La clinica era doar Kasem, tatăl său fiind plecat în Iordania unde participa la o conferinţă. După trei ore, "specialistul" a extras câteva kilograme de grăsime. În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale”. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Într-un final, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadoveanu a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Pentru a muri în chinuri, plătise 6.000 de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro