Probleme pentru pensionari, la începutul anului. Întârzieri serioase cu plata pensiilor!

Probleme pentru pensionari

Veştile nu sunt deloc bune pentru pensionari, la început de an. Autorităţile au declarat că plata pensiilor va fi întârziată în această lună, comparativ cu lunile trecute.

Astfel, pensionarii care vor fi afectaţi în această lună sunt cei care primesc pensia prin poştă. Plata pensiilor va fi decalată cu două zile, iar autorităţile spun că întârzierea este justificată. În plus, pensionarii care primesc pensia în cont bancar nu vor fi afectaţi, ci doar cei la care banii ajung prin poştă.

CITEŞTE ŞI: O nouă minivacanţă pentru români, luna aceasta. Patru zile libere de la stat!

„Au fost închise conturile în Trezorerie. Ţinând cont de faptul că 1 şi 2 au fost sărbători legale, este o întârziere justificată, nu este o întârziere venită din alte motive. S-au făcut deschiderile de conturi, s-au făcut plăţi de către Poşta Română. Începând de săptămâna viitoare, cu precizarea că se va lucra sâmbătă, 12 ianuarie, se vor relua plăţile şi vor intra în grafic. Practic plăţile trebuiau închise în data de 15. Luna aceasta, şi doar luna aceasta, se vor închide în data de 17, cu două zile decalate”, a spus Marius Budăi, potrivit Antena 1.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro