Probleme pentru utilizatorii Facebook. De ce nu funcționează rețeaua de socializare

Probleme pentru utilizatorii Facebook. De ce nu funcționează rețeaua de socializare © arhivă

Rețeaua de socializare Facebook întâmpină din nou probleme. Mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că nu le funcționează contul, nu se încarcă messengerul și noutățile nu se mai afișează. 

Utilizatorii Facebook se plâng de faptul că rețeaua de socializare înregistrează probleme grave în această după amiază. Se pare că este vorba de probleme tehnice și nu poate fi accesată nici de utilizatorii din România, dar nici de utilizatorii din alte țări, informează presa. 

Facebook, imposibil de utilizat de pe desktop

Se pare că Facebook-ul are probleme grave în această după amiază și nu poae fi accesat de pe desktop. Foarte mulți utilizatori se plâng și de faptul că rețeaua de socializare întâmpină dificultăți și la accesarea de pe telefon, funcționând extrem de greu. Mai mult, au fost semnalate și probleme la logarea pe Facebook, dar și la încărcarea noutăților de pe pagină. 

Specialiștii s-au străduit timp de minute bune să remedieze problemele existente pe Facebook, iar acum, rețeaua de socializare pare că și-a revenit ușor. 

Instagramul scoate anumite filtre

Rețeaua de socializare Instagram a decis să trieze din filtrele folosite de oameni din toată lumea. Schimbarea a fost sesizată în momentul în care mai mulți utilizatori au constatat că nu mai există anumite filtre pe care le foloseau în instastory-uri. 

„Vrem ca efectele noastre să fie o experiență pozitivă și re-evaluăm polițele noastre în rigoare și modul în care afectează bunăstarea. Cât timp facem asta, facem și următoarele lucruri. Eliminăm toate efectele asociate cu chirurgia plastică din galeria de efecte de pe Instagram. Amânăm aprobarea de efecte noi asociate cu chirurgia plastică, până la alte declarații. Continuăm să elimăm efectele care încalcă noul regulament, în timp ce sunt identificate”, a fost o parte din comunicatul realizate de companie.


facebook whatsapp twitter pinterest