Procurorul general, dezvăluire neaşteptată! Ce legătură are dosarul Caracal cu celebrul caz Elodia

Procurorul general, dezvăluire neaşteptată! Ce legătură are dosarul Caracal cu celebrul caz Elodia © arhivă

Procurorul general Bogdan Licu a făcut o dezvăluire neaşteptată! De la întrebările jurnaliştilor legate de probele din dosar până la legătura cu dosarul Elodia a fost doar un pas!

Procurorul general Bogdan Licu susţine că a confirmat dosarul Caracal după ce l-a studiat cu atenţie şi a observat că există mai multe probe în susţinerea acuzaţiilor aduse lui Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în cursul anului 2019.

"Da, l-am confirmat. Eu mi-am asumat confirmarea acestui rechizitoriu. Sunt multe discutii in spaţiul public, sunt multe solicitari ale părților. Acestea vor fi prezentate si in fața judecătorilor de drepturi şi libertăţi", a declarat procurorul general interimar.

În continuare, procurorul general a menţionat că, în comparaţie cu alte cazuri în care dosarul s-a trimis în judecată fără corpul victimei, de această dată există mai multe probe. "Ca să parafrazez un coleg "sunt mai multe probe decât am avut în alte dosare în care s-a trimis în judecată fără corpul victimei", a spus acesta, potrivit RTV.

Bogdan Licu a precizat că anchetatorii au coroborat mai multe probe şi nu au doar mers pe declaraţia lui Gheorghe Dincă. "Noi privim situaţia în ansamblu, coroborăm probe, nu mergem doar pe declaraţia inculpatului", a mai spus procurorul.

Legătura cu dosarul Elodia

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare după ce a ucis-o pe Elodia Ghinescu, în acest caz, nefiind găsit cadavrul avocatei. Întrebat dacă există mai multe probe în dosarul Caracal decât în dosarul Elodia, Bogdan Licu a răspuns că "sunt mai multe probe decât am avut în alte dosare".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro