Apel disperat pe internet. O profesoară cunoscută din Buzău are nevoie de ajutor

Apel disperat pe internet. O profesoară cunoscută din Buzău are nevoie de ajutor © Facebook

O profesoară cunoscută din Buzău are nevoie de ajutor. Cadrul didactic are nevoie de sânge, astfel că s-a făcut un apel disperat în mediul online pentru ca aceasta să fie ajutată.

Profesoara de limba română, Dogaru Elena, are nevoie de ajutor. Aceasta este internată la Spitalul Fundeni din Bucureşti, iar vineri urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Cadrul didactic a fost cel care a postat un mesaj prin care îi roagă pe cei care pot să meargă să doneze. De pe patul de spital, Elena Dogaru, una dintre cele mai apreciate profesoare ale Colegiului Naţional Mihai Eminescu, le-a solicitat ajutorul celor care vor să-i întindă o mână.

"Donează sânge, orice grupă, pozitiv sau negativ pentru Institutul Clinic Fundeni, secţia Chirurgie Generală II", este mesajul transmis de îndrăgita profesoară.

Apelul său nu a fost trecut cu vederea, iar reprezentanţii Colegiului Naţional Mihai Eminescu Buzău au transmis, la rândul lor, un mesaj prin care îi roagă pe toţi elevii şi părinţii, care pot să doneze, să facă acest lucru joi dimineaţă la sediul şcolii din Buzău.

"DONEAZĂ SÂNGE! Dna profesoara de Limba română, Elena Dogaru, colega noastră de la Colegiul Național Mihai Eminescu Buzău are nevoie de ajutor. Joi, 14 noiembrie 2019, la Colegiul Eminescu din str. Transilvaniei, cabinetul mobil al Centrului de Transfuzii Buzau va veni pentru a recolta sânge. Cei interesați, elevi majori, profesori si părinți sunt așteptați la sediul școlii, începând cu ora 7.30", este mesajul transmis de reprezentanţii liceului.

De asemenea, elevii şi colegii profesoarei Elena Dogaru s-au mobilizat şi au dus mai departe apelul pe reţelele sociale, pentru ca mesajul să poată ajunge la cât mai multă lume care poate să ajute.

"Mobilizare pentru doamna Elena Dogaru. Sus inima, dna profesoara! Avem toți același sânge", este mesajul transmis de preotul şi profesorul de religie Ene Romeo.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro