Profesor de sport din Pașcani, condamnat la închisoare după ce a umilit o elevă: „Îți place și ție viața și cu asta basta”

Profesor de sport din Pașcani, condamnat la închisoare după ce a umilit o elevă: „Îți place și ție viața și cu asta basta” © pixabay.ro

Un profesor de sport din Pașcani a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu suspendare după ce ar fi jignit o elevă, pe motiv că aceasta i-a refuzat avansurile sexuale.

Petrică Angheluș, un profesor de sport în vârstă de 61 de ani de la Colegiul „Mihail Sado­veanu“ din Paşcani a ajuns în atenția judecătorilor după ce a fost implicat într-un caz de hărțuire. Cadrul didactic a început să-i facă avansuri unei eleve, iar în fața magistraților a mărturisit că era hiperexcitat. 

Potrivit ziaruldeiasi.ro, profesorul ar fi început să-i facă avansuri unei eleve de clasa a 11-a atunci când a aflat "din zvon public" că aceasta ar întreține raporturi intime cu bărbați. Pentru că fata l-a refuzat, a început coșmarul. 

"Îmi eşti dragă şi aş vrea să ne vedem, să mergem undeva. Aş vrea să îţi fac un cadou, un pulovăraş, un ceva, un bănuţ, o asta, pentru că îmi eşti dragă şi îţi place şi ţie viaţa şi cu asta basta. Viaţa e făcută ca să fie trăită. Despre asta este vorba” sunt câteva dintre mesajele pe care profesorul i le trimitea elevei. 

Mai mult, se pare că acesta a ajuns chiar să o jignească. "Inculpatul îi transmite persoanei vătămate că ştie despre aceasta că «face bani prin parcare, prin poligon» şi o insultă adresându-i fără niciun drept cuvinte deosebit de jignitoare şi umilitoare precum «nesim­ţită», «producătoare» şi «pocnitoare»", se arată în motivarea judecătorilor.

Bărbatul a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare și la plata a 20.000 de lei daune morale. Dacă sentința va rămâne definitivă, Petrică Angheluș nu va putea practica timp de doi ani.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro