Profesorul care a făcut publice poze cu eleve în timp ce se schimbau este călugăr! Cum a reacţionat Arhiepiscopia

Ciprian Savin © captură video

Un călugăr a ajuns în atenţia autorităţilor după ce a publicat pe o reţea de socializare fotografii din vestiarul elevelor, care se schimbau pentru ora de sport. Călugărul avea funcţia de profesor de muzică, la aceeaşi şcoală din Constanţa. 

Arhiepiscopia Tomisului nu a rămas indiferentă la acest incident neplăcut şi au reacţionat la fapta lui Ciprian Savin, profesorul de muzică. "Urmare a celor întâmplare, călugărul diacon Calinic nu mai slujeşte în Arhiepiscopia Tomisului. Dacă vor apărea date noi poate fi deferit consistoriului monahal. Deocamdată și noi suntem surprinși. Era apreciat pentru activitatea lui muzicală frumoasă. Nu se aștepta nimeni la asemena faptă. Nu mai locuiește la Mânăstirea Sf Petru și Pavel. Azi a plecat. Nu ştim unde.", au declarat reprezentanţii Arhiepiscopiei, potrivit ctnews.ro. 

Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, când profesorul ar fi intrat în zona de monitorizare a camerelor de supraveghere. Bărbatul a filmat cu telefonul imaginile de pe monitor şi le-a postat pe Facebook. În acest moment, poliţiştii constănţeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro