Profesorul de religie care a încercat să omoare un elev a făcut un gest extrem! Colegii au rămas mască

+3 click pentru
galerie

Profesorul de religie care a încercat să omoare un elev, dând cu maşina peste el, în timp ce acesta se afla pe trecerea de pietoni, a luat o decizie care i-a lăsat mască pe colegii de breaslă.

Dragoş Mihai Lazăr, individul care propovăduia cuvântul Domnului în Colegiul Viilor în timp ce încerca să omoare un licean cu maşina, lângă Patriarhie, a decis să-şi ia tălpăşiţa din unitatea de învăţământ în care preda de ani buni şi să se mute într-un alt colegiu. Aşa că, de la începutul anului şcolar, dascălul cu apucături de criminal predă religia la Colegiul "Dimitrie Bolintineanu" din Sectorul 5 al Capitalei.

Despre noul coleg, profesorii de la Bolintineanu nu ştiu mare lucru. Nici de unde a venit, nici de ce s-a transferat. Semn că strategia trimisului Domnului pe Pământ a dat roade şi că şi-a şters bine urmele. Aşa că, în timp ce noii colegi îl ştiu un om cu frică de Dumnezeu, individul, care este şi dascăl la o biserică din Ferentari, este cercetat penal, de un an, pentru tentativă de omor. Şi, cel mai probabil, va scăpa cu o pedeapsă cu suspendare. Asta, dacă procurorii nu clasează dosarul...

Ce este greu de probat în acest dosar, în condiţiile în care infracţiunea a fost filmată, e greu de spus. Cert este că procurorii care efectuează din greu cercetări erau, anul trecut, foarte lămuriţi în privinţa faptei. Astfel, în urmă cu un an, procurorii precizau că, din investigaţii, a rezultat că pe 2 mai, în jurul orei 13:15, în timp ce se deplasa în Capitală, pe strada Principatele Unite din Sectorul 4, dascălul Dragoş Mihai Lazăr a oprit la o distanţă de aproximativ o jumătate de metru de trecerea de pietoni, după care a pornit de pe loc şi l-a împins pe carosabil pe un tânăr care era angajat regulamentar în traversare. A oprit apoi maşina pe trecerea de pietoni. În continuare, bărbatul a demarat din nou, deplasându-se către tânăr, pe care l-a împins pe o distanţă de aproximativ 8 metri. "Persoana vătămată a fost nevoită să se sprijine cu ambele mâini de capota-motor şi să atingă carosabilul cu picioarele pentru a-şi păstra echilibrul", transmitea Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, anul trecut.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro