Prognoza meteo, perioada 11 februarie- 11 martie 2019. Ce ne pregăteşte începutul primăverii

Prognoza meteo, perioada 11 februarie- 11 martie 2019. Ce ne pregăteşte începutul primăverii © arhivă

ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul vizat fiind 11 februarie- 11 martie 2019. Meteorologii fac anunţul cum ne va întâmpina începutul de primăvară.

Potrivit meteorologilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea în prima jumătate a lunii martie va fi mai rece în regiunile de est şi de nord- est. Restul teritoriului va fi cuprins de temperaturi apropiate de valorile normale ale acestei perioade.

Prognoza meteo 11- 18 februarie 2019

Valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, îndeosebi în regiunile de est ale ţării.

Prognoza meteo 18- 25 februarie 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pentru marea majoritate a zonelor țării. Precipitațiile estimate ce se vor înregistra în acest interval vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo 25 februarie- 4 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele caracteristice pentru acest interval, posibil mai coborîte în regiunile estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud-estice ale țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 4 – 11 martie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborîte decât cele specifice acestei săptămâni în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în extremitatea de vest și de nord-vest a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro