Prognoză meteo 17 martie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoză meteo 17 martie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Ultima zi a weekend-ului aduce pentru români atât vreme însorită, cât şi precipitaţii pentru anumite regiuni. Însă, este clar pentru toată lumea că primăvara şi-a intrat în rol şi că nu va abandona "scena" prea curând!

Vremea în Bucureşti 

Bucureştenii se vor bucura în ultima zi a săptămânii de o vreme superbă! Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, perfectă pentru o plimbare în parc sau o cafea băută la terasă! Noaptea, maxima va fi de 6 grade Celsius, iar precipitaţiile....0! 

Vremea în Iaşi 

Duminică, pe ieşeni îi aşteaptă o vreme însorită. Ziua, termometrele vor arăta până la 16 grade Celsius, iar noaptea, temperaturile nu vor coborî mai jos de 4 grade. Cerul însorit va aduce numai bucurii în rândul ieşenilor, weekendul acesta!

Vremea în Constanţa 

La mare, în timpul zilei, cerul va fi parţial însorit. Maxima va ajunge până la 16 grade Celsius, dar vor fi şi precipitaţii. Vântul va bate slab, iar situaţia se va schimba total pe timpul nopţii. Precipitaţiile vor dispărea complet până la apus, cerul va fi senin, iar maxima de 7 grade Celsius.

Vremea în Cluj 

Duminică, pe 17 martie, clujenii se vor bucura de un cer parţial însorit pe zi cu maxima de 18 grade Celsius, iar noaptea, va fi mai mult senin, deşi temperatura va ajunge doar până la 2 grade. Cât despre precipitaţii... nici nu se pune problema! Clujenii se pot bucura de o primăvară ca în poveste. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro