Prognoza meteo 22 mai. Cum va fi vremea în București, Cluj, Constanța sau Iași

Prognoza meteo 22 mai. Cum va fi vremea în București, Cluj, Constanța sau Iași © Pexels

Prognoza meteo, miercuri, 22 mai. Se anunță vreme călduroasă și frumoasă, cu valori tipice perioadei, pentru această zi. Se pare că, ușor-ușor, se dau duse și ploile și furtunile care au pus stăpânire pe România.

Vremea în București

Locuitorii din Capitală se vor bucura de o maximă de 24 grade și, cel mai important, de un cer parțial însorit, cu șanse foarte slabe să apară precipitații. Noaptea, vor fi 13 grade, iar cerul se va menține senin.

Vremea în Constanța

Tot de 24 de grade se vor bucura și constănțenii. Cerul va fi predominant însorit, iar precipitațiile îi vor lăsa, într-un final, în pace. Noaptea se vor înregistra 16 grade.

Vremea în Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca, vremea nu va fi așa de frumoasă. Vor fi 19 grade pe timpul zilei, atunci când își vor face apariția și averse de ploaie și furtuni. Pe timpul nopții, cerul se va menține noros, iar termometrele vor indica 11 grade.

Vremea în Iași

La Iași, maxima va fi de 24 grade. Însă, în pofida căldurii, furtunile și ploile nu le vor da pace ieșenilor. Noaptea, cerul se înseninează, iar temperaturile scad la 12 grade.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro