Prognoză meteo, miercuri, 17 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Ploile nu se dau duse

Prognoză meteo, miercuri, 17 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Ploile nu se dau duse © Arhivă

Prognoza meteo, miercuri, 17 aprilie. Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de miercuri. Vremea se anunță în general mohorâtă, cu temperaturi apropiate valorilor obișnuite perioadei.

Miercuri, vremea va aduce un cer predominant noros. Maxima la nivel național va fi de 16 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 7 grade. Există o șansă de 20% de precipitații, la nivel național, însă ne putem bucura de faptul că vântul va bate foarte slab.

Vremea în București

Vremea începe să se schimbe în Bucureşti, miercuri, 17 aprilie, însă nu foarte mult. Se opresc ploile, însă soarele rămâne ascuns printre nori, iar gradele rămân destul de scăzute. Meteorologii anunţă că cerul va fi predominant noros, iar termometrele vor înregistra o maximă de 15 grade.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme închisă și pentru clujeni, miercuri. Vor apărea averse cam în toate zonele, iar maxima zilei nu va trece de 13 grade, o temperatură ușor mai scăzută decât ar fi normal. Noaptea, aversele continuă, iar termometrele vor arăta 4 grade.

Vremea în Constanța

Ziua, se vor înregistra 12 grade la Constanța. Cerul va fi predominant noros, și mai mulți nori apărând pe cer noaptea, când temperaturile ajung la 6 grade. Există o șansă de 25% să își facă apariția și ploile.

Vremea în Iași

Nici ieșenii nu se vor bucura de o vreme prea primitoare. Va ploua pe timpul zilei, atunci când se vor înregistra 12 grade. Aversele continuă și noaptea, atunci când va apărea, ocazional, și burnița, potrivit accuweather.com.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro