Proprietara unei șaormerii din Timișoara și-a pus capăt zilelor: „N-a mai suportat controalele”

Proprietara unei șaormerii din Timișoara și-a pus capăt zilelor © Arhivă

Gest cumplit al unei femei din Timișoara. Proprietară a unei șaormerii, și-a pus capăt zilelor după ce nu ar mai fi făcut față controalelor constante făcute de autorități.

Dramă uriașă pentru o femeie de 40 de ani. Proprietară a unei șaormerii, a fost copleștiă de toate controalele făcute constant de către autorități. Acest lucru l-a dezvăluit contabilul femeii, conform infotimisoara.ro.

O proprietară de șaormerie s-a spânzurat

Conform presei locale, femeia s-a spânzurat, doborâtă fiind de controalele constante ale autorităților. Aceasta a lucrat în străinătate, timp de ani de zile, însă a decis că vrea să se întoarcă în România. Odată înapoi în țară, și-a cumpărat o garsonieră și a pus pe picioare o afacere proprie: o șaormerie.

Și-a pus toată baza în această afacere, care însă nu a mers atât de bine pe cât spera. Profitul nu era senzaționar, iar controalele repetate ale autorităților atârnau greu pe umerii ei.

Ulterior, fiind copleșită de problemele din afaceri, femeia s-a spânzurat. Și mai tragic este faptul că a fost găsită abia după două săptămâni, de fiica venită tocmai din Olanda pentru a afla ce a pățit.

„Era o femeie ca atâtea alte milioane de femei, avusese o mulțime de greutăți în viață, era singură și la fel la alte milioane de oameni din această țară plecase “dincolo” unde a lucrat pentru a câștiga niște bani care să-i permită ca la un moment dat să ducă o viață mai ușoară decât avusese până atunci”, a explicat contabilul femeii.


facebook whatsapp twitter pinterest