Protest în noapte pentru Sorina, fetița luată pe sus de la Baia de Aramă. Oamenii au ieșit în stradă. VIDEO

Protest în noapte pentru Sorina, fetița luată pe sus de la Baia de Aramă. Oamenii au ieșit în stradă. VIDEO © spynews.ro

O țară întreagă a fost șocată de cazul Sorinei, fetița de opt ani care a fost luasă pe sus, din casa părintească, la Baia de Aramă. Sute de oameni revoltați au ieșit în stradă, în miez de noapte, pentru a-și striga furia, dar și pentru a cere ca ceva să se schimbe în cazul micuței.

În Baia de Aramă, peste 300 de oameni s-au strâns pentru a protesta. Nemulțumirile sunt multe. Nu doar că sunt revoltați de faptul că fetița a fost smulsă de lângă cei alături de care a crescut, dar și de modul în care totul s-a întâmplat, conform Observator.

„Noi nu am venit să facem incidente. Noi vrem să susţinem familia, unde am văzut cum se simţea fetiţa asta”, este unul dintre mesajele, de la protest.

Cum se apără procuroarea

Maria Pițurcă, procurarea care a fost filmată în timp ce o trăgea pe Sorina după ea, susține că nu a avut de ales.

„Am încercat să relaţionăm cu minora, dar nu s-a putut, pentru că striga, plângea. I-am solicitat fostei asistente maternale să o liniştească. Am încercat să o iau în braţe pe minoră, am reuşit, am predat-o tatălui în braţe. Se zbătea, pentru că i s-a inculpat că o iau în strainătate şi îi fac rău”, a spus aceasta.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro