„Proxeneta de vedete”, în lacrimi! A primit o lovitură la care nu se aştepta

+3 click pentru
galerie

Proxeneta condamnată în dosarul "Prostituţie în showbiz" a primit o nouă lovitură din partea judecătorilor.

Diana Gureşoaie, alias "Strâmba lui Dodel", a solicitat în instanţă anularea unei sancţiuni contravenţinale pe care a primit-o de la Poliţia Rutieră şi o decizie prin care i se suspenda permisul, însă magistraţii nu s-au arătat prea impresionaţi de probele depuse la dosar. Aşa că i-au respins cererea, obligând-o să respecte întocmai decizia şefului Brigăzii Rutiere. „Respinge ca neîntemeiată cererea de anulare a Dispoziţiei nr. 955748/18.09.2018 a Şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării Dispoziţiei nr. 955748/18.09.2018 a Şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ si Fiscal", au decis judecătorii. Individa condamnată pentru proxenetism a deschis un proces similiar şi în 2017, pentru o altă amendă, însă judecătorii i-au respins şi atunci cererea. "Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal de contravenţie seria PBX nr. 0321318/14.09.2016, emis de intimată (Poliţia Rutieră - n.r.). Ia act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată", au dispus, atunci, magistraţii.

Condamnată pentru proxenetism

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Mai mult, "Strâmba lui Dodel" ar fi trebuit, conform sentinţei, să-şi schimbe stilul de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, "strâmba lui Dodel" a fost obligată de magistraţi să-şi găsească şi un loc de muncă şi "să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă". În plus, tânăra acuzată de proxenetism a fost condamnată la 100 de zile de muncă neplătită în folosul comunităţii.

Gureşoaie a fost indicată încă de la început drept "capul răutăţilor" în dosarul "Prostituţie în showbiz", însă aceasta a negat vehement acuzaţiile. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. Versată, cu relaţii la nivel înalt şi extrem de dedicată "meseriei", Diana Gureşoaie era permanent în căutare de "noi talente". Aşa cum o dovedesc şi stenogramele, unul dintre clienţii fideli ai "strâmbei lui Dodel" era Ioan Neculaie, milionarul de la Braşov.

Neculaie Ioan: Gureşoaie, unde gâţii mă-tii eşti?
Gureşoaie Diana Mirela: Sunt la manichiură şi pedichiură...
Neculaie Ioan: A, nu poţi să înjuri, beli-mi-ai...
Gureşoaie Diana Mirela: Nu, nu, nu...pot, trebuie să vorbesc frumos.
Neculaie Ioan: Ce-i faci la telefonul ăla, că mă zgârie în urechi
Gureşoaie Diana Mirela: Ce faci, iubitule?
Neculaie Ioan: Nu, iubitule...
Gureşoaie Diana Mirela: Păi trebuie să vorbesc frumos.
Neculaie Ioan: Îmi aduci pi**ă cu caru' ... şi sunt iubitul tău?
Gureşoaie Diana Mirela: Păi dacă nu vrei să fii al meu...
Neculaie Ioan: Pe veci...
Gureşoaie Diana Mirela: Ce vrei să fac eu cu tine, dacă tu nu vrei...
Neculaie Ioan: Peste 10 ani mă laşi în casă şi te duci la f****
Gureşoaie Diana Mirela: Ei, na. Peste 5, nu peste 10...
Neculaie Ioan: Peste 10 e prea mult... ă?

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro