Medic psihiatru, despre modul de operare al lui Gheorghe Dincă: "Nu e exclus să fi avut complici"

Medic psihiatru, despre modul de operare al lui Gheorghe Dincă: "Nu e exclus să fi avut complici" © Arhiva

Se conturează din ce în ce mai mult ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi avut mai mulți complici, în cazul crimelor din Caracal.

Până acum, a fost audiat un prieten al criminalului din Caracal, de pe telefonul căruia i-ar fi sunat pe părinții Alexandrei, dar și mai mulți vecini. Un medic psiholog a analizat modul de operare al lui Gheorghe Dincă și spune că nu este exclusă posibilitatea ca acesta să fi avut complici în cazul răpirii Alexandrei și Luizei. 

"Este atras de filmele pentru adulți, relevă un fetiș profund pentru fantezie. Nevoia individului de a obține satisfacții prin mijloace deviante. Avem de-aface cu o educație fantesmatică a individului. Posibilitatea unui complice nu prea este exclusă, în cele din urmă, relația unui criminal cu victima este de unicitate. O pistă de urmărit, dacă ar fi fost și o a doua persoană, este ca persoana să nu fie implicată în activitatea criminală, ci în cea de racolare. În ceea ce privește motivația lui Dincă, a acționat singur.", a declarat Gabriel Diaconu, la Antena 3. 

Gheorghe Dincă ar fi vrut să cumpere jucării pentru copii, înainte de a o ucide pe Alexandra

"Eu l-am văzut la mine la stand, într-adevăr, dar nu mai ştiu la ce oră. Se uita după jucării. S-a uitat ca un analfabet, l-am întrebat ce doreşte, n-a vrut să răspundă prima dată şi după aceea, când eu m-am plictisit de el efectiv, voiam să-l dau afară, mi-a spus că vrea să ia nişte jucării pentru copii. Şi a întrebat de preţuri. I-am zis: Până vii dumneata, sunt alte preţuri. Şi-a plecat. Era un om absent, care studia continuu. Nu mi s-a părut un om normal. A luat-o pe o alee, era cu o cămaşă scoasă din pantaloni, cu o servietă cu clapetă în mână şi atât", a declarat vânzătoarea pentru România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro