Pungi de carne și dinți, găsiți la locuința șoferului bănuit că le-ar fi ucis pe fetele din Caracal. Polițiștii aduc excavatoare

Pungi de carne și dinți, găsiți la locuința șoferului bănuit că le-ar fi ucis pe fetele din Caracal. Polițiștii aduc excavatoare © Captură Video

Cinci pungi de carne, un cercel în mașină și mai mulți dinți ce par a fi de om. Sunt doar câteva dintre descoperirile șocante făcute de anchetatorii aflați la locuința șoferului bănuit că le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute în Caracal.

În continuare, Poliția se află la locuința bărbatului de pe strada Craiovei, iar, potrivit RomâniaTV, urmează să aducă excavatoare care să intervină în curtea omului.

Potrivit gazetanoua.ro, anchetatorii au găsit, până în prezent, rămășițe umane, dinți ce par a fi de om și cinci pungi de carne, în congelator. Medicii legiști urmează să determine dacă este vorba despre rămășițe umane și dacă da, dacă este vorba despre cele două fete dispărute.

Conform unor alte surse, una dintre fete ar fi fost găsită înjunghiată, în timp ce osemintele celeilalte ar fi fost găsite într-un butoi. Mai mult, ar mai fi fost găsite și osemintele unui băiețel.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro