Radu Mazăre, mutat la Penitenciarul din Slobozia. Avocata fostului edil a spus totul

Radu Mazăre, mutat la Penitenciarul din Slobozia © Arhiva

Fostul edil al Constanței, cunoscultul Radu Mazăre, încarcerat în prezent în Penitenciarul din Rahova va fi mutat într-o altă închisoare cu regim închis.

Radu Mazăre urmează să fie transferat într-un alt penitenciar cu regim închis. Fostul edil al Constanței va fi mutat din Penitenciarul Rahova în cel din Slobozia, acolo unde va continua să își ispășească pedeapsa.

Avocata fostului edil, Lizeta Haralambie, a declarat, conform Digi24, că Mazăre a făcut o cerere pentru a fi mutat. Se pare că cerința lui Radu Mazăre a fost aprobată, urmând să fie transferat la Penitenciarul din Slobozia.

Tot Lizeta Haralambie a mai precizat și faptul că Radu Mazăre a și-a dorit această mutare încă din ianuriae, atunci când a și fost depusă cererea, pentru a fi mai aproape de familia sa. Penitenciarul din Slobozia fiind cel mai aproape de Constața, dintre cele cu regim închis. Astfel, familia fostului edil nu va mai trebui să parcurgă un drum atât de lung pentru a-l vizita.

Radu Mazăre, pedeapsă grea în spatele gratiilor

Fostul edil a fost condamnat definitiv cu executare la 9 ani de închisoare, în regim închis. Această sentinţă a fost dată în urma unor retrocedări ilegale.

Mazăre a încercat să scape de pedeapsă, fugind în Madagascar, însă autorităţile române au acţionat neobişnui de prompt, el fiind extrădat din ţara tropicală chiar înainte de alegerile europarlamentare de anul trecut.

Totuşi, Radu Mazăre a avut parte şi de momente emoţionanţe în spatele gratiilor. El şi-a unit destinul cu cel al iubitei sale, pe care a cerut-o în căsătorie prin telefon. 

La cununia din spatele gratiilor, Mazăre a purtat acelaşi costum pe care l-a purtat şi în faţa judecătorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro