Radu Mazăre și-a regăsit, în pușcărie, marea dragoste! Detalii exclusive

Aflat în detenţie, după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri de la Constanța și Mamaia, Radu Mazăre și-a regăsit, în spatele gratiilor, marea lui dragoste.

La scurt timp după încarcerare, fostul primar al Constanței a solicitat conducerii închisorii să-i permită să muncească. Ca urmare, după ce cazul deținutului Mazăre a fost pus în discuție de către Comisia de muncă, acesta a fost distribuit la garajul penitenciarului, pentru a se ocupa de mașini. Decizia nu a fost una întâmplătoare, ci a fost influențată, decisiv, de studiile lui Radu Mazăre, care este inginer, au dezvăluit, pentru spynews.ro, surse din cadrul Adiminstrației Naționale a Penitenciarelor. Sursele citate au precizat că Radu Mazăre este un deținut care nu a creat probleme în niciun fel și este conștiincios la locul de muncă, fapt pentru care ar fi beneficiat și de mai multe permisii.

 

Luna trecută, o informaţie-bombă a apărut în spaţiul public: fostul primar al Constanţei ar putea fi extrădat în Madagascar, după ce s-a constatat că procedura de extrădare nu ar fi fost legală! Potrivit Observator.tv, după ce judecătorii de la ÎCCJ au solicitat autorităţilor din Madagascar să le permită să-l cerceteze penal pe Radu Mazăre, Ministerul de Justiţie din Madagascar a precizat că Radu Mazăre ar trebuie să fie retrimis în Madagascar, ca urmare a unor nereguli în cazul procedurii de extrădare de anul trecut. 'Nu am mai văzut un cetăţean român pentru care Ministerul Justiţiei să lucreze în weekend, pentru care s-a cerut extrădarea într-o zi. M-am gândit îndelung acolo fiindcă s-au făcut presiuni zilnice de reprezentanţii Interpol pentru a semna că sunt de acord să renunţ la legea din Madagascar şi să vin în România. Am cerut să fiu prezentat la judecător. A fost groaznic. Am fost împachetat şi trimis aşa, fără să ajung la judecător. Nu critic sentinţa de fond, acum sunt alte căi de a acţiona. A început ca o procedură de extrădare legală şi s-a finalizat printr-o procedură frauduloasă. A fost eludată această instanţă, iar scopul este evident", a declarat Radu Mazăre în faţa judecătorilor, potrivit Observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro