Raed Arafat, despre situația României în următoarele 30 de zile: „Decese, din păcate, vor mai fi”

Raed Arafat, despre situația României în următoarele 30 de zile: „Decese din păcate vor mai fi” © Facebook

Invitat la Antena 3, Raed Arafat a făcut mai multe declarații în această seară, în legătură cu situația României în următoarea perioadă. Potrivit spuselor sale, din păcate, în țara noastră se vor mai înregistra infectări și decese din cauza coronavirusului. 

Întrebat despre cum va arăta România în următoarele 30 de zile, în contextul pandemiei de coronavirus, Raed Arafat a declarat în această seară că, din păcate, vor mai fi persoane infectate și morți.

„Decese din păcate vor fi. Să vă dau cifre, acest lucru nu-l voi face niciodată, chiar dacă circulă estimări, circulă diferite estimări făcute de diferite calcule. Estimările rămân estimări, iar estimările putem și noi să ne jucăm cu ele prin măsurile prin care le luăm. Deci este posibil dacă întârziem în unele măsuri să ne trezim că cifra crește mult mai repede, este posibil că dacă luăm unele măsuri mai repede să vedem că cifra staționează sau crește încet”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Bilanțul negru a ajuns la 133 în România

Numărul morților continuă să crească în România. Coronavirusul a mai răpus încă 11 persoane. Bilanțul s-a ridicat la 133 de morți.

Astăzi, autoritățile au mai făcut un anunț îngrijorător. Încă 11 persoane au murit din cauza infectării cu COVID-19.

Este vorba despre 3 femei și 8 bărbați cu vârste cuprinse între 27 – 77 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro