Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români! Șeful DSU a transmis un avertisment privitor la al doilea val al pandemiei

Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români! Șeful DSU a transmis avertisment privitor la al doilea val al pandemiei © Arhivă

Raed Arafat a făcut miercuri seară, 13 mai, noi declarații în contextul pandemiei de coronavirus. Șeful DSU a tras un semnal de alarmă privitor la al doilea val!

Șeful DSU, Raed Arafat, a susținut la Antena 3 că cetățenii trebuie să conștientizeze faptul că numărul mic al îmbolnăvirilor și deceselor din România, față de alte țări, se datorează măsurilor luate de autorități. 

„De ce vrem să riscăm? Asta este întrebarea mea - dacă totuși am trecut prin aceasta situație și am văzut ce se întămplă în alte țări și am luat măsurile devreme, fără să criticăm nicio țară. Și nu am luat măsurile cele mai drastice”, a transmis șeful DSU.

Totodată, Raed Arafat, șeful DSU, a explicat importanța responsabilității de care românii trebuie să dea dovadă în continuare, la fel cum au făcut și până acum, în starea de urgență.

„Vrem să ne înecăm la mal, cum se spune, nu ma respectăm nimic, poate ne întoarcem la mijlocul 'lacului' sau spunem că dacă nu s-a întâmplat nimic am fost proști pentru că am respectat regulile. Nu, faptul că am respectat regulile, cel mai probabil, ne-a dus la rezultatul de acum”, a spus Raed Arafat.

În continuare, Arafat a spus că în aceeași măsură a contat și respectarea acestora de către români. În acest sens, oficialul a transmis că o relaxarea prea mare ar fi o greșeală.

În loc să fim mulțumiți, bucuroși, să ne felicităm și să felicităm pe toată lumea care a făcut acest lucru, mai ales populația, începem să punem semnele de întrebare care vor face lupta cu un alt val de zece ori mai grea. Pentru că dacă la primul val lumea s-a speriat, la al doilea val în memoria lor va fi că nu s-a întâmplat mare lucru”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro