Apropiații Ralucăi, tânăra videochatistă ucisă în Capitală varsă râuri de lacrimi: „Nu am avut grijă de tine”

+2 click pentru
galerie

Apropiații Ralucăi, tânăra videochatistă ucisă în Capitală varsă râuri de lacrimi: „Nu am avut grijă de tine” © Facebook

O tânără de 19 ani a acceptat să meargă în locuinţa unui informatician pe care îl cunoştea doar de câteva ore. Iar acesta, sub influenţa drogurilor, a ucis-o, în timpul unei partide de amor. Acum, la aproape 2 săptămâni de la moartea fetei, apropiații acesteia varsă râuri de lacrimi amare și transmit mesaje dureroase, pe pagina acesteia de Facebook, acolo unde numai fotografiile cu ea îi mai alină. 

Unul dintre bunii prieteni ai Ralucăi Dragomir, tânăra ucisă în cartierul Militari din Capitală în urmă cu aproape 2 săptămâni a lăsat pe pagina acesteia de Facebook un mesaj dureros. Băiatul susține că nu a avut grijă suficient de mult de aceasta și că a avertizat-o că nu trebuie să aibă încredere în băiatul care i-a adus sfârșitul. 

„Relu. Ne lipsești tuturor. Toți te-am iubit în modul nostru, fiecare în stilul lui. Nu știu cum se simte în altă parte, dar aici totul ești gri de câteva zile. Îmi pare rău că nu am avut grijă de tine așa cum ar fi trebuit. Mai ții minte că peste tot unde mergeam ne făceam plăcuti și toți ne spuneam mai în glumă mai în serios că putem să ne luăm? Acum am rămas singur. M-a lăsat singur idiotul ăla. Ți-am spus în glumă când erai cu el la restaurant că nu e bine să ai încredere într-un Bogdan...și uite că am avut dreptate. 

Nu vreau să îmi imaginez cum aș fi reacționat să îmi văd fata cu care dormeam seară de seară, într-un coșciug și acoperită de pământ. Sper ca la final să ne revedem incă o data și ne simțim că înainte. Ai grijă de tine, de noi și nu ne chema prea devreme alături de tine. Noi ne vom gândi la tine mereu, iubire. Bobo, vio și Teo. Ai mei te plâng din prima zi și mă sună seară de seară, gândindu-se că aș putea face vreo prostie din cauza celor întâmplate. Fii tu un exemplu pentru toți ceilalți, așa cum te-am invătat până acum” este mesajul sfâșietor transmis de unul dintre bunii prieteni ai Ralucăi, tânăra ucisă în cartierul Militari de un informatician drogat. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro