Raluca Turcan, mesaj pentru toţi părinţii, după ce şcolile s-au închis de teama coronavirusului:  „Sunt și eu mamă și înțeleg nemulțumirile”

Raluca Turcan, mesaj pentru toţi părinţii, după ce şcolile s-au închis de teama coronaviruslui © Facebook

În contextul răspândirii coronavirusului, autorităţile din România au luat o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş din China.

Printre măsurile luate se numără şi închiderea şcolilor. Această decizia nu a fost însă privită cu ochi buni de către toţi părinţii, şi asta pentru că mulţi nu au în grija cui să îşi lase copiii. Dacă unii se pot baza pe bone, bunici sau apropiaţi, alţii sunt nevoiţi să îşi ia concendii pentru a sta acasă cu copiii.

În acest caz, Raluca Turcan a făcut un apel, pe Facebook, către toţi părinţii.

”Sunt și eu mamă și înțeleg de ce unii părinți nu sunt fericiți cu decizia Guvernului de a închide școlile și toate argumentele lor sunt complet legitime și de înțeles. Dar toate acestea pălesc în fața amenințării unuia dintre cei mai periculoși și agresivi viruși din ultimii ani și trebuie să înțelegem că nimic nu este mai important decât siguranța și sănătatea copiilor noștri. Mai bine să prevenim decât să tratăm, mai ales în condițiile în care din ce în ce mai multe state europene se află în situații critice din cauza coronavirusului. Nu putem ajunge în aceeași situație.

Trebuie să ne protejăm copiii și, de aceea, fac un apel public să înțelegem că aceasta este o situație provizorie și să dăm dovadă de o calitate pe care sigur o avem ca popor: solidaritatea.

Sunt convinsă că putem găsi soluții în această perioadă scurtă în care copiii nu merg la școală, obiectivul fiind unul singur: să fie în siguranță și să nu fie expuși nicio clipă riscului de contaminare cu coronavirusul”, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro