Un martor a povestit cum s-a sinucis Ramona Bulcu: "Şi-a făcut cruce"

+3 click pentru
galerie

Un martor a povestit cum s-a sinucis Ramona Bulcu: "Şi-a făcut cruce" © spynews.ro

Un martor a povestit totul despre sinuciderea Ramonei Bulcu. Se pare că procurorul a stat pe gânduri înainte de a-şi pune capăt zilelor şi chiar, la un moment dat, a părut că s-a răzgândit. Însă, finalul a fost tragic.

Ramona Bulcu s-a sinucis în Vinerea Mare, aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General. Femeia de 53 de ani a fost văzută de mai mulţi muncitori aflaţi în zonă, care au încercat să o convingă să intre înapoi în birou.

Totul însă, fără succes. După ce a părut că s-a răzgândit, Ramona Bulcu şi-a făcut cruce şi s-a aruncat. S-a lovit de o cornisă şi într-un final, s-a izbit de asfalt.

"Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a aşezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat aşa câteva minute bune. Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească şi să intre. Nu a făcut-o. Şi-a făcut cruce şi s-a aruncat. În cădere, s-a lovit de cornisa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu", i-a relatat un martor jurnalistului Ovidiu Vanghele, potrivit celor spuse de acesta pe Facebook. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro