Răsturnare de situaţie. Ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor! "Nu a ştiut că Alexandra a folosit acel telefon"

Răsturnare de situaţie. Ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor! "Nu a ştiut că Alexandra a folosit acel telefon" © arhivă

Ies la iveală noi detalii din dosarul Caracal! În urma analizei comportamentale, s-a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a minţit în ultimele declaraţii oferite în faţa anchetatorilor. "Monstrul din Caracal" a oferit detalii cutremurătoare referitoare la ce s-a întâmplat cu Luiza şi Alexandra în casa groazei. 

Iniţial, Gheorghe Dincă a încercat să-i ducă pe anchetatori pe anumite piste. Situaţia s-a schimbat la finele lunii octombrie, când Gheorghe Dincă a început să clacheze. Potrivit Antena 3, "monstrul din Caracal" a ales că coopereze cu anchetatorii. De altfel, în ultima perioadă Gheorghe Dincă şi-a denunţat complicele în cazul Luizei Melencu. 

Ce le-a spus Dincă anchetatorilor despre Luiza Melencu

În cazul Luizei Melencu, conform aceleaşi surse, Gheorghe Dincă a mărturisit că a ţinut-o captivă, a violat-o şi a bătut-o timp de patru zile. Fata ar fi stat încuiată în cameră, legată la picioare şi ochi şi nu ar fi mâncat, ci doar ar fi băut apă. 

Gheorghe Dincă le-a mai spus anchetatorilor că refuzul ei de a întreţine relaţii intime l-a scos din minţi şi că a bătut-o cu pumnii, iar când s-a întors în cameră pentru că ar fi vrut să-şi ceară scuze, şi-a dat seama că fata murise. Apoi, precizează Dincă, i-a pus trupul neînsufleţit într-o husă de pat şi saci de plastic. S-a gândit să-l arunce în Olt, dar când a văzut butoiul, a luat o cârpă înmuiată în motorină şi, folosind deşeuri, l-ar fi incinerat. 

Dincă, noi declaraţii despre Alexandra

Anchetatorii au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a ştiut că Alexandra Măceşanu a folosit telefonul mobil pentru că ştia că nu are credit. "A vorbit cu ea, a încercat să întrețină din nou relații sexuale cu ea, fata a refuzat, a devenit puțin violentă și Gheorghe Dincă s-a enervat și a clacat pentru că a primit un refuz, ceea ce el nu putea să accepte. Spune că a lovit-o, fata a căzut și s-a lovit cu capul de ciment și apoi a sugrumat-o", a spus Berta Popescu la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro